Drei-Täler-Weg (Driedalenweg)

Fietsroute 766091

Aangeboden door:

374 3

Omschrijving

De 95 kilometer lange Driedalenweg biedt spectaculaire natuur- en cultuurbelevenissen. Je fietst over mooie wegen door het romantische Urdonautal, het brede dal van de Beierse Donau en het kleine schilderachtige Schambachtal. Onderweg ontdek je unieke geologische rotsformaties en steden die rijk zijn aan traditie.

De tocht loopt van Dollnstein in zuidelijke richting direct naar het Urdonautal via Wellheim naar het Donautal (varianten langs de rivier de Schutter mogelijk). Op de Donauradweg kom je in het prachtige Neuburg a.d. Donau, waarvan het kasteel hoog boven de stad uitsteekt. Gemoedelijk en vlak gaat het verder naar Ingolstadt, vooral bekend van het outletcenter Ingolstadt Village en Audi. Op een voormalig treinspoor wordt de route iets inspannender. In Bettbrunn kun je uitrusten en de bedevaartskerk St. Salvator bezoeken. De laatste 25 km van de tocht behoren tot de mooiste fietsroutes van het gehele natuurpark. Door het kleine Schambachtal rijd je tot Riedenburg.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Papst-Viktor-Straße, 91795, Dollnstein, Beieren, Duitsland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Dollnstein
Papst-Viktor-Straße
91795 Dollnstein
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 766091 | Toegevoegd op 22-2-2018 | Laatst gewijzigd op 9-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding