Fietsvakantie 'Elberadweg' - 1.200 km vol verrassingen

Fietsroute 765753

Aangeboden door:

6643 62

Omschrijving

De rivier de Elbe ontspringt in het Tsjechische Reuzengebergte en loopt ruim 800 kilometer door Duitsland, waar hij uitmondt in de Noordzee bij Cuxhaven. De bijzondere fietsroute langs deze rivier, de Elberadweg, is door de Duitse fietsersbond jaren achtereen uitgeroepen tot de mooiste fietsroute van Duitsland. Dat is natuurlijk niet voor niks.

Onderweg passeer je de mooiste steden zoals Hamburg, Lutherstadt Wittenberg en Dresden. Verder fiets je door uitgestrekte natuurparken. Je kunt aan beide oevers van de Elbe fietsen, waardoor je nooit hetzelfde stuk twee keer hoeft af te leggen tijdens een tocht in deze omgeving. Het grote aantal fietsvriendelijke accommodaties in dit gebied maakt deze route perfect voor een meerdaagse fietsvakantie.

Meer weten over de achtergrond van deze fascinerende rivier voordat je de route zelf gaat verkennen? Neem dan een kijkje op de Elberadweg. Of bestel de GRATIS fietsgids van de Elberadweg fietstocht.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Elberadweg

De rivier de Elbe ontspringt in het Tsjechische Reuzengebergte en loopt ruim 800 kilometer door Duitsland, waar hij uitmondt in de Noordzee bij Cuxhaven. De bijzondere fietsroute langs deze rivier, de Elberadweg, is door de Duitse fietsersbond jaren achtereen uitgeroepen tot de mooiste fietsroute van Duitsland. Onderweg passeer je de mooiste steden zoals Hamburg, Lutherstadt Wittenberg en Dresden.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Kirchstraße, 01814, Bad Schandau, Saksen, Duitsland
0.00 km