België tour T&T

Fietsroute 695971

Aangeboden door: tiny, Limburg

109

Omschrijving

Ook deze route gaat weer door een prachtige natuur, die er verzorgt en keurig bijligt. De start is in Opgladbeek. men kan direct parkeren aan het vertrekpunt 527 Rozenstraat, maar er kan ook op de grote parking 5o m1 terug geparkeerd worden. Deze is op de kerkstraat in opgladbeek. Hier kan indien nodig ook al begonnen worden met een drankje op een van de vele terrasjes die daar aanwezig zijn. van hier uit gaat het dan richting knooppunt 70. Direct kom je al in de prachtige natuur die België te bieden heeft. Door bossen en langs velden kun je hier genieten van alles wat je om je heen ziet. De fietspaden zijn zeer goed en geasfalteerd.Na ongeveer 22 km gefietst te hebben, kom je aan in Wijshagen ( knooppunt 524 ), Nu kan de inwendige mens getrakteerd worden op iets lekkers. Direct aan de grote weg is er de Snackbar/Cafetaria de Frietboetiek. Wat hier direct opvalt is de geweldige entourage. In een woord ,,geweldig,,. Vlak bij punt 1 ligt op de Molenweg ligt de Dorpermolen. Het is een prachtige molen die nog altijd in een perfecte staat is. Deze molen moet je echt gezien hebben,het is een juweel. De volgende haltes zouden Bocholt of Bree kunnen zijn. Het zijn mooie rustige steden waar men heel veel aandacht aan wandelaar en fietser heeft besteedt.In een woord dus...deze route moet je gemaakt hebben. T&T

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

527
527 (Rozenstraat, 3660, Oudsbergen, Vlaanderen, België)
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

527
Jouw startpunt
Knooppunt 527
Rozenstraat
3660 Oudsbergen
Plan route naar startpunt

Parking kerkhof

Oude Kerkstraat
3660 Opglabbeek

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Pauzeplaatsen

http://www.fietsvoordeelpas.nl/webelements/data/afstappers007.png

Stad Bree

Bezoekerscentrum

Stad Bree is het bezoekerscentrum van het gezellige stadje Bre...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 695971 | Toegevoegd op 14-8-2017 | Laatst gewijzigd op 15-8-2017

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding