Wie goat op Twickel an

Fietsroute 671317

Aangeboden door:

1205 49

Omschrijving

Fietstocht over het platteland, door gezellige boerendorpen, langs fraaie boerderijen en grotendeels over het grondgebied van Landgoed Twickel. Vanuit Haaksbergen fiets je via St. Isidorishoeve en Bentelo naar Delden en via Beckum weer terug naar Haaksbergen. Geniet al fietsend van het afwisselende 'oude hoevenlandschap'. Het pittoreske stadje Delden en de tuinen van Kasteel Twickel zijn zeker de moeite waard om even van je fiets te stappen. Op veel mooie plekken zijn Rustpunten ingericht door gastvrije inwoners. Een heerlijke kans om tijdens de fietstocht even te pauzeren, iets te eten, drinken en eventueel je electrische fiets weer op te laden voor de resterende kilometers. Veel fietsplezier!

TIP: In het centrum van Haaksbergen zijn verschillende terrasjes te vinden voor een kopje koffie met wat lekkers, een heerlijke lunch, een smakelijk borrelhapje of diner. Het lekkerste ijsje hebben we natuurlijk ook!

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

De VVV fietsroutes op www.route.nl leiden je naar de mooiste plekjes in Nederland en Belgi�«. Als geen ander weet de VVV waar de leukste, interessantste bezienswaardigheden zijn. Wat je ook wilt gaan doen, de VVV weet waar je moet zijn!

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Blankenburgerstraat, 7481CK, Haaksbergen, Overijssel, Nederland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Haaksbergen
Blankenburgerstraat
7481CK Haaksbergen
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats

Brink
7481EE Haaksbergen

VVV Haaksbergen

Stationsstraat 3
7481 JA Haaksbergen
053 572 28 11
Stuur een mail

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Bezienswaardigheden

Kasteel Twickel Delden

Kasteel Twickel

Kasteel

Kasteel Twickel in Overijssel beslaat meer dan 4000 hectare en...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Hans de Vries, Overijssel

op:

"Route door een prachtig gebied, maar....."

 geplaatst op:

Route door een prachtig gebied. Maar grotendeels onverharde wegen. En....bijzonder SLECHT BEBORDING zonder app kom je er echt niet. App komt niet overeen met kaart. En nummers borden komen niet overeen met kaart of app. Waren er helemaal klaar mee. Hebben Google Maps aangezet om zo bij beginpunt te komen.

"Kloten"

  op:

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 671317 | Toegevoegd op 25-7-2017 | Laatst gewijzigd op 7-1-2018

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding