Delbrück - Hövelhof

Fietsroute 575169

Aangeboden door:

415 1

Omschrijving

De laatste etappe van de Paderborner Land Route brengt u via de laagvlaktes van de Ems en het beschermd natuurgebied Moosheide, gelegen in de Senne, weer terug naar Hövelhof. Maar voordat u Hövelhof bereikt, brengt de fietstocht u eerst naar het Steinhorster Becken. Dit 82 hectare grote natuurgebied staat bekend als het grootste door mensenhanden geschapen biotoop van Noordrijn-Westfalen. Wanneer u op tijd uit de veren bent, kunt u in dit natuurgebied een aantal unieke diersoorten van dichtbij beleven. Vanaf twee uitkijktorens heeft u een schitterend uitzicht over het mozaïek van de watervlakten.
De rest van de Paderborner Land Route loopt door het heide- en boslandschap van de Senne. Tijdens een bezoek aan de Emsbronnen middenin de Moosheide en het informatiecentrum EmsQuellen & EmsRadweg komt u van alles te weten over dit bijzondere gebied. over dit gebied.
Ook een bezoek aan de schaapherder is de moeite waard. De grijs gehoornde Heidschnucken grazen het hele jaar door en dragen zo bij aan het behoud van de Senne. Het vlakbij gelegen bezoekerscentrum Ostwestfalen Lippe geeft inzicht in de vroegere leefwijze

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Paderborner Land

De verrassende landschappen van het Paderborner Land vormen een waar paradijs voor wielerliefhebbers. Je vliegt hier moeiteloos over de goed aangelegde fietspaden heen terwijl je geniet van de mooiste uitzichten. In de gezellige steden in dit gebied kun je een welverdiende pauze inlassen om kennis te maken met de overheerlijke regionale keuken.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Alter Markt, 33129, Delbrück, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Delbrück
Alter Markt
33129 Delbrück
Plan route naar startpunt

Marktstraße
33129 Delbrück

Stadtplan

Boker Straße
33129 Delbrück

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Obbe

op:

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 575169 | Toegevoegd op 11-4-2017 | Laatst gewijzigd op 13-11-2017

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding