Main Radweg

Fietsroute 566793

Aangeboden door:

1564 13

Omschrijving

De MainRadweg fietsen op zijn kronkelende pad van de bron naar de monding, is een traktatie - daarvoor zorgen de prachtige Frankische en Hessische landschappen langs de weg van het 600 km lange fietspad. Deze route biedt de verscheidenheid van uitzonderlijke attracties, tal van steden en culturele schatten.


Het romantische Frankische Zwitserland, de oorspronkelijke Fichtelgebergte en het prachtige Frankische Woud, de uitgestrekte regio Opper-Maindal-Coburg, het afwisselende Steigerwald, het idyllische Haßberge en het zonovergoten Frankische wijnland, de sprookjesachtige bossen in het Spessart-vasteland en gevarieerd Hessische Lower Main: De MainRadweg belooft puur fietsplezier.


79 kilometer van de totale afstand van 600 kilometer van de MainRadweg kan worden genoten in Hessen. Bij Hanau - Philippsruhe Castle heb je een heerlijk groen uitzicht tot aan de monding van de Rijn, waar je weg van het drukke verkeer naar het hart van het Rijn-Main gebied rijdt. In Frankfurt, de hoofdstad van de deelstaat Wiesbaden, kietelen wolkenkrabbers de lucht. De Mainradweg ligt direct aan de huidige weg waar je in biertuinen en appelwijnzalen je dorst kunt lessen. Als je het eindpunt in Mainz-Kastel hebben bereikt, zijn aansluitende tochten langs de Rijn absoluut een reis waard!


De MainRadweg is consistent en goed bewegwijzerd in beide richtingen. Mogelijke omleidingen van de fietsroute zijn goed aangegeven. De tekens geven altijd de afstand tot de dichtstbijzijnde plaatsen aan.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

63897, Miltenberg, Beieren, Duitsland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Miltenberg
63897 Miltenberg
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 566793 | Toegevoegd op 31-3-2017 | Laatst gewijzigd op 1-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding