BahnRadweg Hessen

Fietsroute 566267

Aangeboden door:

505 4

Omschrijving

Deze route loopt langs dromerige rivieren en voormalige spoorlijnen van Hanau naar Bad Hersfeld. Een route zonder steile hellingen, die het mogelijk maakt dat zelfs plezier fietsers naar het betoverende berggebied kunnen. Hier kun je ontspannen en  genieten van het natuurschoon van de natuurparken “Vogelsberg” en “Rhön”. Vergezichten, beukenbossen, de uiterwaarden van Nidder, slot en Fulda, evenals de imposante Kuppenrhön belooft een bijzondere ervaring vol schatten, zoals de Kelten ben Glauberg.

 

Er is veel te bezichtigen in Lauterbach; het kasteel stad van Schlitz of de barokke Fulda kun je bezoeken. In het kuuroord en de festivalstad Bad Hersfeld wordt jaarlijks de Bad Hersfeld Festival gehouden in ‘s werelds grootste Romaanse kerk ruïnes. The Point Alpha memorial, een van de vier Amerikaanse observatie bases in Duitsland bij de Hessische grens, is slechts minder dan 4 km afstand van het spoor en is zeker een bezoek waard.

 

Naast natuur en bezienswaardigheden zijn er ook recreatieve voorzieningen die zich bevinden op het route van de BahnRadweg Hessen. De zorgvuldig aangebrachte baden in Bad Hersfeld, Bad Orb, Herb Stein en Bad Salzschlirf zorgen voor een ontspannend bad en een sauna-dag.

 

Een goede treinverbindingen en fietsen-bussen tijdens de zomermaanden maken van deze route een comfortabele reis met veel mogelijkheden. In het zuiden, de reis van Frankfurt naar Hanau op de Mainradweg is een goed alternatief voor de trein. In het noorden, bieden de fietspaden Weser, Fulda en Werra een ideale variant voor toerfietsers.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Burgallee, 63454, Hanau, Hessen, Duitsland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Hanau
Burgallee
63454 Hanau
Plan route naar startpunt

Hanau West

Am Steinheimer Tor
63450 Hanau

Am Frankfurter Tor
63450 Hanau

DB Reisezentrum

Boschstraße
63450 Hanau

Ludwigstraße
63456 Hanau

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 566267 | Toegevoegd op 30-3-2017 | Laatst gewijzigd op 1-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding