Fietsroute

Fietsroute 478500

Aangeboden door:

1442 10

Omschrijving

Het coulisselandschap van de Achterhoek leent zich goed voor een motortocht. Onderweg kun je genieten van prachtige uitzichten op bossen, weidse landbouwgebieden, imposante kastelen en eeuwenoude landhuizen. Deze route neemt je mee naar Overijssel vanuit de Gelderse Achterhoek.

Van de Gelderse Achterhoek naar Overijssel
Het eerste gedeelte van deze route neemt je mee door het Nationaal Landschap Winterswijk. Het landschap bestaat hier uit kleine stukjes land en essen met bosjes, lanen, houtwallen en hier en daar stukjes hoogveen. Verder vind je hier authentieke boerderijen en gezellige dorpjes en steden zoals Lichtenvoorde en Groenlo. Vanuit hier rijd je naar verder naar de Overijsselse plaats Raalte. Hier kun je onder andere een kijkje nemen bij het American Motorcycle Museum om oude Amerikaanse motoren te bewonderen. Vervolgens rijd je langs de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug verder naar Nijverdal en vervolgens naar Enschede. Vreden is het volgende plaatsje op de route en uiteindelijk kom je weer uit bij het startpunt van de route in Meddo.

Hotel Restaurant Meddo
Hier kun je terecht bij Hotel Restaurant Meddo voor een lekker hapje en een drankje. Overnachten is ook mogelijk in dit motorhotel. Dan kun je lekker uitrusten van je tocht. In de zomermaanden kun je hier iedere zaterdagavond genieten van een gezellige barbecue.

Van stad naar stad
Je kunt natuurlijk deze gehele route in één keer rijden, maar je kunt ook onderweg pauzes inlassen op leuke plekjes. Stop in gezellige dorpjes of steden zoals Lochem of Enschede en strijk neer op een terrasje om even je benen te strekken. Houd je meer van de natuur dan van bebouwde gebieden? Dan kun je natuurlijk ook een rustmomentje pakken bij de Utrechtse Heuvelrug of een van de andere groene gebieden die je onderweg tegenkomt.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

2
2 (Geldereschweg, 7104AL, Winterswijk Meddo, Gelderland, Nederland)
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

2
Jouw startpunt
Knooppunt 2
Geldereschweg
7104AL Winterswijk Meddo
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats

Knibbelbrug
7104GE Winterswijk

Zwolse Markeweg 5
7142HX Groenlo

Biologisch Station Zwillbrock e.V.

Zwillbrocker Straße 10
48691 Vreden
+49 2564 98600
Stuur een mail

winterswijk west

Rondweg West
7101BJ Winterswijk

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 478500 | Toegevoegd op 18-8-2016 | Laatst gewijzigd op 29-10-2018

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.100.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding