Gasthof Euverem-Maasroute

Fietsroute 311883

Aangeboden door:

5201 74

Omschrijving

Het Limburgse heuvellandschap is een waar paradijs voor fietsers. Het is soms best zwaar om de heuvels op te klimmen, maar daar krijg je wel een adembenemend uitzicht voor terug. Het landschap bestaat uit uitgestrekte weilanden met hier en daar een lieflijk dorpje of een stad.

Fietsen langs de Maas
Aan het begin van deze fietstocht fiets je vanaf Euverem naar Eijsden. Vervolgens fiets je langs de Maas naar Maastricht. De oevers van de Maas zijn de perfecte plek voor een korte pauze of een picknick. Langs het voortkabbelende water kom je heerlijk tot rust en je kunt hier ook goed boten kijken. De route neemt je mee langs de rand van Maastricht. Breng zeker even een bezoekje aan deze sfeervolle stad als je daar tijd voor hebt.

Bourgondisch eten en uitrusten
De rest van de route voert je via Bemelen, Scheulder en Gulpen terug naar Euverem. Het start- en eindpunt van de route ligt bij Gasthof Euverem. Neem plaats in het restaurant om te genieten van echte bourgondische gerechten en om even bij te komen van je fietstocht. In het restaurant hangt een gemoedelijke sfeer en het personeel is ontzettend gastvrij. Een overnachting boeken kan ook bij Gasthof Euverem. In het comfortabele hotel kun je heerlijk tot rust komen.

Gezellig Gulpen
Vlak voor je bij het eindpunt van de route aankomt kun je een korte pauze inlassen in het plaatsje Gulpen. Deze plaats is voornamelijk bekend door het biermerk Gulpener dat hier wordt gebrouwen. Breng een bezoekje aan de bierbrouwerij en leer meer over het brouwproces. Het gezellige centrum van Gulpen is ook de moeite waard of beklim de Gulperberg. In 1969 werd het bekende popfestival Pinkpop hier gehouden.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Gasthof Euverem (Euverem, 6271 PK, Euverem, Limburg, Nederland)
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Gasthof Euverem
Euverem
6271 PK Euverem
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats

Slenakerweg
6271PP Gulpen-Wittem

VVV Gulpen

Looierstraat
6271BD Gulpen-Wittem
043 450 14 44
Stuur een mail

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Pauzeplaatsen

Dwaze Herder

Brasserie de Dwaze Herder

Fietscafe

Brasserie de Dwaze Herder ligt op steenworp afstand van Maastr...

Meer informatie
Gasthof Euverem

Gasthof Euverem

Hotel

Gasthof Euverem ligt in het glooiende Zuid-Limburgse heuvellan...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Frank, Anders

op:

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 311883 | Toegevoegd op 8-9-2015 | Laatst gewijzigd op 4-6-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding