Ontdek de natuur om je heen!

Fietsroute 218610

Aangeboden door:

2996 150

Omschrijving

De Veluwe verveelt nooit. Dichte bossen vol rustige paadjes, uitgestrekte heidevelden en karakteristieke dorpjes als Otterlo, Hoenderloo en Harskamp. Deze route heeft voor ieder wat wils.


Een wijngaard net buiten de bossen
De route voert je onder andere door het Deelerwoud, een van de natuurgebieden op de Veluwe. Je rijdt hier door uitgestrekte heidevelden die begraasd worden door runderen. Ook kom je misschien een damhert of een edelhert tegen of een van de vele broedvogels zoals de nachtzwaluw, de wulp en de roodborsttapuit. Na een flink stuk fietsen door de bossen passeer je een heuse wijngaard: Wijnhoeve De Veluwe. Een leuke plaats voor een welverdiende pauze. Op het terras geniet je van een kopje koffie, frisdrank of een wijntje en een lekker broodje. Mocht je er genoeg tijd voor hebben, laat je dan rondleiden over de wijngaard en leer alles over de productie van wijn.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

82
82 (Groenendaal, 7371TB, Apeldoorn, Gelderland, Nederland)
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

82
Jouw startpunt
Knooppunt 82
Groenendaal
7371TB Apeldoorn
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats

Terlet
6891ZZ Rozendaal

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Bezienswaardigheden

Geen foto van Wijnhoeve De Veluwe

Wijnhoeve De Veluwe

Wijngaard

Bij deze wijnhoeve worden druiven gekweekt om heerlijke biolog...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"Afwisselend"

 geplaatst op:

Wat een mooie route! Afwisselend landschap en ook nog dwars door nationaal park Hoge Veluwe. Wij parkeerde in Harskamp bij de plus en begonnen bij 25 en eindigde bij 73, hierdoor hadden we het mooiste stuk van de route op het eind. Sommige nummers klopte niet. 84 = 49 en 71 staat er pas later op dus volgde wij 19

Silke

op:

"Mooie route, veel bos en zandverstuivingen."

 geplaatst op:

Precies wat wij zochten, een dag door bosrijke omgeving fietsen. Ook prettig was dat er aan het begin van de tocht overal parkeergelegenheid was. We hebben zelfs nog een groep herten mogen bewonderen aan het eind van de dag.

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 218610 | Toegevoegd op 29-5-2015 | Laatst gewijzigd op 26-2-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding