Water en Wind

Fietsroute 190640

Aangeboden door:

2940 39

Omschrijving

OP Voorne Putten beleef je het echte eilandgevoel, want waar je ook fietst altijd ben je in de nabijheid van water, zoals Haringvliet, Kanaal door Voorne, Oostvoornse Meer, Tenellaplas en natuurlijk de Noordzee.

Niks leuker dan op een bankje of terrasje aan het water te kijken naar zeilbootjes, surfplanken, vliegers en watervogels. Zet je fiets onderaan het duin en binnen 5 minuten ben je op het strandplein in Rockanje met uitzicht op zee en de contouren van het volgende eiland.

Neem een kijkje in het Bezoekerscentrum bij het duinmeer Tenellaplas (bij knooppunt 3) of loop langs de Koningskade (knooppunt 23) in Hellevoetsluis waar historische schepen herinneringen oproepen aan het maritieme verleden van deze vestingstad.

Bij water hoort wind en bij wind horen molens. Je fietst langs ouderwetse molens en moderne energiemolentjes aan de rand van het nieuwe land van de Maasvlakte (knooppunt 1). Hier kun je vanaf een terrasje uitkijken op de Slikken van Voorne en de zee. Fietsen OP Voorne Putten is een ontdekking van twee werelden, van verleden en heden.

Wil je nog meer ontdekken?
Bij de VVV in Hellevoetsluis zijn maar liefst 10 themaroutes verkrijgbaar en nu extra voordelig, want je koopt er 2 voor de prijs van 1.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

De VVV fietsroutes op www.route.nl leiden je naar de mooiste plekjes in Nederland en Belgi�«. Als geen ander weet de VVV waar de leukste, interessantste bezienswaardigheden zijn. Wat je ook wilt gaan doen, de VVV weet waar je moet zijn!

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

VVV Hellevoetsluis (Oostzanddijk, 3221AL, Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland)
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
VVV Hellevoetsluis
Oostzanddijk
3221AL Hellevoetsluis
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats centrum

Zoomweg
3221LR Hellevoetsluis

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Pauzeplaatsen

http://www.fietsvoordeelpas.nl/webelements/data/hotels073.png

Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers

Hotel

Badhotel Rockanje & Brasserie Lodgers: het oplaadpunt voor u e...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 190640 | Toegevoegd op 8-4-2015 | Laatst gewijzigd op 6-1-2020

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding