Rondje nostalgie vanuit Hulshorst

Fietsroute 1898735

Aangeboden door: Ilse , Noord-Holland

57 1

Omschrijving

Start vanaf de parkeerplaats in het Leuvenumse bos. Langs de beek met waterval en langs het Roode Koper. Bij knooppunt 24 is de leuke horeca gelegenheid de Zwarte Boer. In het zonnetje op het terras voor óf achter (wat de meeste mensen niet weten). Maar is het druk bij de Zwarte Boer dan kun je de route vervolgen tot je bij landgoed Staverden bent. Die hebben een super leuke (en goede) brasserie achter het kasteel. Doorfietsen via mooie boswegen en heide naar Gortel. Hou zeker het bordje 'IJssalon de Rozenboom' even aan. Een ijskraam aan de rand van de hei met de lekkerste ijssoorten. Mijn favoriet is braam of bosbessen met natuurlijk slagroom. Vervolgens fiets je langs de hei door het bos naar Vierhouten; Het culinaire dorp van de Veluwe. Geweldige restaurants, leuke plekken. Voor een lunch is Tante Sjaan leuk of de Vossenberg. Bij de Vossenberg kan je ook je fiets opladen en zelfs banden oppompen of banden verwisselen. Vanuit Vierhouten terug naar het Leuvenumse bos. Tja, dan nog ergens dineren aan het eind van de dag. Genoeg tips, genoeg heerlijke restaurants. Tips: Bij Nunspeet zit, aan het spoor, Brasserie het Stationshuisje. De saté is daar werkelijk geweldig. Maar even doorrijden naar Epe en daar zit Ribhouse Texas waar je werkelijk heerlijke Spare-ribs kunt eten maar ook alle soorten gegrild vlees. Het lijkt een beetje op de 'Efteling' omdat het een thema restaurant is maar het vlees is daar super lekker net als de gefrituurde ui-ringen. 

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Hierderweg, 8077SG, Nunspeet, Gelderland, Nederland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Nunspeet
Hierderweg
8077SG Nunspeet
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats

Oudeweg
8077SB Nunspeet

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Bezienswaardigheden

Staverden

Landgoed Staverden

Landhuis

Het eerste kasteel op deze plek werd gebouwd rond het jaar 130...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 1898735 | Toegevoegd op 10-9-2020 | Laatst gewijzigd op 10-9-2020

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding