Beernem, Aalter en Maria-Aalter

Fietsroute 147908

Aangeboden door:

4155 35

Omschrijving

Met deze route verken je het zuidoostelijke deel van het Brugse Ommeland en een toefje van het Meetjesland. Natuurlijk neemt de tocht je ook mee door Brugge zelf, de middeleeuwse stad waarvan het oude centrum op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Brugge biedt je een onvergetelijke citytrip: middeleeuwse steegjes en kanaaltjes, talloze monumenten, de lekkerste chocolade en natuurlijk Belgische gastvrijheid en gemoedelijkheid. Als je Brugge verlaat, rij je het zuidoostelijk deel van het Brugse Ommeland binnen, een toeristische regio in West-Vlaanderen. In dit deel van het Ommeland bestaat je uitzicht uit velden met karakteristieke dreven, mysterieuze bossen en glooiende weiden en akkers. Ook zie je her en der historische hoeves. Net voor de route weer naar Brugge afbuigt, rij je nog even het Meetjesland binnen, een toeristische regio in Oost-Vlaanderen. Het is een rustige landelijke streek waar je veel uitgestrekte polders, stille waterloopjes en molens aantreft. De route start en eindigt bij Velotel Brugge. Hoewel het hotel aan de rand van de historische binnenstad ligt, is het toch een rustig toevluchtsoord tegen de drukte van het kosmopolitische stadscentrum. Als gast ben je hier van alle gemakken voorzien. Het restaurant is befaamd om zijn lekkere lunch en gastronomische diner in échte Brugse stijl. De goede boxspringmatrassen garanderen je een perfecte nachtrust. Zo stap je na een uitgebreid ontbijtbuffet weer helemaal fris op de fiets om via route 147909 nog een keer van Brugge en haar prachtige omgeving te genieten.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Velotel (Handboogstraat, 8000, Brujas, Flandes, Bélgica)
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Velotel
Handboogstraat
8000 Brujas
Plan route naar startpunt

Woensdagmarkt
8000 Brugge

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Pauzeplaatsen

http://www.fietsvoordeelpas.nl/webelements/data/hotels369.png

Velotel

Hotel

Vanuit het hotel Velotel ben je binnen een oogwenk in het sfee...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 147908 | Toegevoegd op 9-5-2014 | Laatst gewijzigd op 21-4-2022

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding