Fietsroute Maashorst, Bedafse Bergen en Nistelrode

Fietsroute 137348

Aangeboden door:

6076 108

Omschrijving

Deze fietsroute gaat van start bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel. Via de Bedafse Bergen fiets je naar het authentieke dorp Nistelrode. Vlakbij rijd je zo natuurgebied De Maashorst in. Hier bestaan agrarische activiteiten naast de natuur en wordt het gebied met respect beheerd en zoveel mogelijk intact gelaten. In het gigantische gebied wisselen heidevelden en naaldbos uitgestrekte grazige weiden en loofbos af. Natte en droge gronden wisselen elkaar af in het heuvelachtige landschap en je ziet er ook kabbelende beekjes. Middenin het natuurgebied ligt de Schaijkse Heide. In het met wildroosters afgesloten deel lopen dieren rond als herten en vossen, maar ook Schotse Hooglanders. Stap aan de rand van het natuurgebied even af voor een lekkere lunch bij De Pannekoekenbakker Zeeland voor je terug fietst naar je startpunt.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Van der Valk Hotel Uden-Veghel
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Van der Valk Hotel Uden-Veghel
Rondweg
5406 NK Uden
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats centrum

Tubastraat
5402HG Uden

VVV Uden

Brabantplein 4
5401 GS Uden
0413 25 07 77
Stuur een mail

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Pauzeplaatsen

van der Valk Uden

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Hotel

Van der Valk Hotels & Restaurants is het grootste horecaconcer...

Meer informatie
De Pannekoekenbakker Zeeland

De Pannekoekenbakker Zeeland

Pannenkoekenhuis

In het Brabantse Zeeland, pal tegenover De Maashorst, een van ...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"Ok navigatie, maar niet blindelings volgen!"

 geplaatst op:

De app ziet er goed uit, het gebruik is gemakkelijk. Maar na 5 dagen vrij proberen zijn er meerdere ergenissen bij het gebruik. 1. Voor een fiets app is het vreemd dat de route de hoofdbaan neemt en als je op het fietspad rijdt wordt je gevraagd terug naar de route te gaan. 2. Bij bruggen moet je goed opletten, de route gaat soms ineens verder op de weg erboven. 3. Er is geen optie de richting van een 'bestaande' route te wijzigen. Hiervoor zal je de route opnieuw moeten ingeven. Op zich werkt de app prima, je moet alleen goed opletten en soms afwijken van de route, om geen verkeersregels te overtreden.

A

geplaatst op:

Heel raar er staan op de route borden soms nummers die op de overzicht kaart bij het betreffende knooppunt niet voorkomen. Je moet hier echt van routebord naar routebord fietsen om uit de puzzel wijs te worden een voorbeeld: we reden naar knooppunt 54 en ineens ging dat niet meer verder maar er stond een bordje naar knooppunt 81.

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 137348 | Toegevoegd op 29-11-2013 | Laatst gewijzigd op 5-2-2020

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.300.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding