Fietsen door Durbuy, Tohogne en Barvaux

Fietsroute 121796

Aangeboden door:

3568 39

Omschrijving

Maak kennis met het gebied waar de rivier De Ourthe doorheen stroomt in Luxemburg. Het water kan hier woest stromen, maar ook rustgevend en mysterieus zijn. Deze gigantische watermassa is in ieder geval een plaatje om te zien voor iedere fietser. Deze route neemt je mee door maar liefst drie geografische streken: de Ardennen, de Condroz en de Famenne.

Durbuy, Warre en Barvaux
Het startpunt van deze fietsroute ligt in de van oorsprong Middeleeuwse stad Durbuy. Dit kleine stadje is een echte toeristische trekpleister in Wallonië, hoewel het maar bestaat uit een paar straten. Rondom dit stadje vind je tal van weelderige bossen, eeuwenoude steenformaties en mooie parken. Vanuit Durbuy fiets je verder naar Warre en Barvaux door een prachtige vallei heen rondom De Ourthe.

Het Labyrint van Barvaux
In Barvaux kun je onder andere een kijkje nemen bij het oude voormalige gemeentehuis of bij het Labyrint van Barvaux. Door dit labyrint kun je lekker heen slenteren terwijl je kennismaken met de verschillende thema’s die er worden uitgelicht. Denk bijvoorbeeld aan Peter Pan en de Maya’s. Vanuit Barvaux fiets je weer terug naar Durbuy langs de rand van het bos Bois De Chapli.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

6940, Durbuy, Luxemburg, België
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

P4

Allée Louis de Loncin
6940 Durbuy

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Bezienswaardigheden

Geen foto van Durbuy

Durbuy

Museum

Durbuy ligt in een oase van groen, ingebed in de vallei van de...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"Ben hier nieuw"

 geplaatst op:

Heb mij aangemeld en wil di eens proberen Als het mij 100% bevalt wil ik misschien de premium kopen Hopelijk lukt en bevalt het mij Groetjes en bedankt Hoogstoel Emile

"Handige app met mooie fietsroutes."

 geplaatst op:

Handig om op de kaart te kijken waar je de route kan aanpassen. Geeft duidelijk route weer.

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 121796 | Toegevoegd op 30-5-2013 | Laatst gewijzigd op 5-11-2018

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding