Natuurlijk Zandvoort aan Zee

Fietsroute 115542

Aangeboden door:

16793 285

Omschrijving

Wil je de route fietsen, maar heb je geen fiets bij de hand, dan kun je deze uiteraard ook in Zandvoort aan Zee huren bij Behind the Beach Bike Rentals op de Haltestraat 51. Ga voorafgaand aan de tour langs bij VVV Zandvoort, zij vertellen je de leuke en verrassende plekken van Zandvoort en omgeving. Deze zijn zeker de moeite waard om even van de fiets te stappen. Beleef iets unieks, ontdek de natuur, laat je culinair verwennen en vooral ... geniet. Veilig en vertrouwd onderweg! We raden je aan om de route te starten bij Cafe Koper waar je de informatie die je van VVV Zandvoort cadeau hebt gekregen rustig kunt doorlezen en met korting geniet van een lunch met koffie, buiten op het verwarmd terras of binnen, in het centrum van Zandvoort aan Zee! Voordat je op de fiets stapt kun je vanuit Cafe Koper het oude centrum van Zandvoort aan Zee bekijken. Loop bijvoorbeeld eens langs het oude raadhuis van Zandvoort. Eenmaal op de fiets voert deze route je langs de vele gezichten die Zandvoort aan Zee rijk is. Langs monument De Nieuwe Watertoren fiets je vanuit Zandvoort aan Zee naar Bentveld en Aerdenhout. Geniet onderweg van de prachtige natuur van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit natuurgebied is niet toegankelijk voor fietsers. Wil je het gebied toch verkennen, dan is een VVV bunkerwandeling zeer de moeite waard. Via Heemstede rij je langs het water Haarlem binnen, waar je onder andere verschillende musea kunt bezoeken. Waag bijvoorbeeld een bezoekje aan het Teylersmuseum, de Vishal of het Archeologisch Museum van Haarlem. Vervolg je weg langs Overveen over het historische visserspad. Halverwege neem je het Duinpieperspad door het Nationale Park Zuid-Kennemerland. Deze weg door Het Kraansvlak, een duingebied tussen Zandvoort aan Zee en Bloemendaal, leidt je door de prachtige natuur langs het Circuit Park Zandvoort naar de grens met Bloemendaal aan Zee. Op het laatste stuk langs het strand kun je heerlijk uitwaaien, al kan het met tegenwind nog pittig zijn. Op de boulevard kom je een bronzen borstbeeld van Zandvoorts bekendste toeriste tegen: Keizerin Sissi. Zin in actief? = Zin in Zandvoort! Deze fietsroute wordt je aangeboden door VVV Zandvoort.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: VVV

De VVV fietsroutes op www.route.nl leiden je naar de mooiste plekjes in Nederland en Belgi�«. Als geen ander weet de VVV waar de leukste, interessantste bezienswaardigheden zijn. Wat je ook wilt gaan doen, de VVV weet waar je moet zijn!

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Haltestraat, 2042KE, Zandvoort, Noord-Holland, Nederland
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Zandvoort
Haltestraat
2042KE Zandvoort
Plan route naar startpunt

Behind THE Beach Bike Rentals

Haltestraat 51
2042 LL Zandvoort
+31 (0)238 22 47 46
Stuur een mail

zandvoort aan zee

Eltzbacherstraat
2041AG Zandvoort

Parkeerplaats centrum

Oosterstraat
2042VE Zandvoort

VVV Zandvoort

Kerkstraat
2042JG Zandvoort
023 571 79 47
Stuur een mail

Oplaadpunt

Thorbeckestraat
2042GN Zandvoort

Bezoekerscentrum De Oranjekom

1e Leijweg
2114BH Bloemendaal

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"Afwisselende route"

 geplaatst op:

Mooie route, lekker door de duinen. Afwisselend natuur en bebouwdekom.

Merijn

op:

"Supermooie route, app werkt fantastisch! Blij mee ??"

  op:

Monique, Noord-Holland

op:

Jeanne, Anders

op:

Pascal, Anders

geplaatst op:

Leuke route maar het deel door Haarlem houdt wat op

Marc, Anders

op:

Frederique

op:

"Mooi afwisselende route met stad, dorp en duinen."

  op:

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 115542 | Toegevoegd op 26-9-2012 | Laatst gewijzigd op 22-4-2022

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding