Rondje Eindhoven IV

Fietsroute 115230

Aangeboden door:

14965 73

Omschrijving

Eindhoven is als vijfde grootste stad van Nederland, niet meer weg te denken uit Brabant. De stad is nog relatief jong, maar heeft een flinke naam opgebouwd als het gaat om toptechnologie en design. Bekende producten en grote bedrijven vestigen zich graag in de regio rondom Eindhoven, die zich kenmerkt door open innovatie en samenwerking. Die bedrijven trekken medewerkers en daarmee inwoners aan en de stad is dan ook de afgelopen decennia explosief gegroeid. Eindhoven bruist, want ook voor studenten en jonge gezinnen is er veel te doen. De Technische Universiteit Eindhoven, de Design Academy en de vele andere bijzondere instituten houden de stad scherp en fris, en Eindhoven organiseert veel evenementen voor jong en oud die passen bij het imago van de stad. De Dutch Design Week, het STRP Art & Technolgy Festival, GLOW en de Lichtjesroute trekken elk jaar weer vele duizenden bezoekers uit de regio én daarbuiten. Eindhoven blijft ondanks haar innovatieve speerpunten ook letten op de groenvoorzieningen. De stad ligt in het hart van het dichtbegroeide groene Brabantse land. Daarmee heeft Eindhoven het beste van twee werelden te bieden voor iedereen die er ontspanning komt zoeken. De fietstocht, die start in het centrum van Eindhoven bij VVV Eindhoven, leidt dan ook door groene Brabantse dorpen met ruim opgezette woningen. Wanneer je terugkeert in het hart van de stad, kun je in het centrum genieten van je verdiende versnapering. Met een wijntje en wat lekkers op het terras kan je bourgondisch genieten van de Brabantse gezelligheid.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

VVV Eindhoven
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
VVV Eindhoven
Stationsplein
5611AC Eindhoven
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats centrum

Vestdijktunnel
5611AL Eindhoven

Eindhoven

Stationsplein
5611 AC Eindhoven

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 115230 | Toegevoegd op 19-7-2012 | Laatst gewijzigd op 10-1-2018

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.100.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding