Winkel- en terrasjesroute Tilburg, Hilvarenbeek en Oirschot

Fietsroute 114856

Aangeboden door:

11142 246

Omschrijving

Het ligt middenin het Dwaalgebied, een historische wijk in het centrum met bijzondere eetgelegenheden en winkels. De route slingert er op de heen en terugweg doorheen, je kunt hier op verschillende plekken even afstappen om een bijzonder adresje te ontdekken. Dwaal niet te lang, want je route van vandaag leidt je helemaal naar Oirschot, een mooi oud dorp met ook alweer leuke terrassen en winkeltjes om te verkennen. In Hilvarenbeek zie je het oude Vrijthof, een plein dat beschermd dorpsgezicht geniet. Je ziet hier twee eeuwenoude lindebomen, enkele statige herenhuizen en de laatgotische Sint-Petrus'-Bandenkerk uit de vijftiende eeuw. Ook dit is een leuke plek om even af te stappen, rond het historische Vrijthof vind je mooie horecagelegenheden.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

81
81 (Tatraweg, 5022DR, Tilburg, Noord-Brabant, Nederland)
1.29 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

81
Jouw startpunt
Knooppunt 81
Tatraweg
5022DR Tilburg
Plan route naar startpunt

Parkeerplaats centrum

Matterhornstraat
5022PD Tilburg

VVV Tilburg

Spoorlaan 434a
5038 CH Tilburg
013 532 37 23
Stuur een mail

Tilburg

Spoorlaan
5038CG Tilburg

Groeseind

Bisschop Godschalkstraat 20
5014PR Tilburg
06 - 83 96 65 41
Stuur een mail

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Geert , Noord-Brabant

op:

Maciej, Anders

op:

"Genoten"

 geplaatst op:

Een hele mooie route met veel bossen en rustige landweggetjes met de app wordt je helemaal begeleid van a naar b.

"Prachtige route, maar met onjuistheden."

 geplaatst op:

We hebben op 12 augustus 2018 deze route gefietst met de gesproken fietsnavigatie. Een mooie route, maar jammer genoeg niet altijd even duidelijk weergegeven, gelukkig hadden we een print van de route bij ons. Bij knooppunt 86 geen bordje 22 gevonden, Nagekeken op de kaart, links afgeslagen en inderdaad daar kwamen we na een paar honderd meter uit bij bordje 22. Zo ook even moeten zoeken naar bordje 77, stuitten op bordje 13, wat niet in de route voorkomt, wat blijkt bordje 77 staat om de hoek! Dit kan beter vinden wij. Vanaf bordje 21 bordje 60 volgen en je komt weer in Oirschot uit. Ook de fietsnavigatie mag gecorrigeerd worden, hoe vaak wij niet hoorden draai om, terwijl we goed fietsten. Maar de prachtige natuur maakte veel goed.

JJM BRAKHUIS, Overijssel

geplaatst op:

Deze tocht hebben we 5 augustus 2013 gefietst. werkelijk een schitterende tocht. echter onderweg meerdere onvolkomenheden, doordat de routenummering volgens de print uit de computer op sommige punten anders is. Erg jammer. op een bepaald punt worden alleen de nummers 16 en 17 aangegeven terwijl deze in zijn geheel niet in de route voorkomen, terwijl de werkelijke nummers volgens de beschrijving er niet zijn. op een ander punt op zoek naar nummer 88. Maar wel nummer 77, welke totaal niet in de beschrijving voorkomt. Op gevoel maar richting 77 en wat schetst onze verbazing na 200 meter wordt 88 aangegeven. Bij de volgende kruising ontbreekt 88 weer en wordt opnieuw alleen 77 aangegeven. Toch nr 77 gevolgd en komen uit bij 88 Rararara De rest van de route 45, 87 etc naar eindpunt klopt. Jammer van deze onvolkomenheden op zo'n mooie route. Onderweg meerdere fietsers aangetroffen met hetzelfde probleem. Advies aan de fietsers print naast de puntenroute ook de routebeschrijving uit zodat deze onderweg geraadpleegd kan worden. Hopelijk bevat deze geen fouten.

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 114856 | Toegevoegd op 6-6-2012 | Laatst gewijzigd op 4-1-2022

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding