Drentse Fiets4Daagse - Fietsroute 60 km

Fietsroute 1107539

Aangeboden door:

330 12

Omschrijving

Tegenover café Langelo worden vandaag een aantal prachtige oude tractors tentoongesteld, speciaal voor de deelnemers van de DF4D. Via Roderesch, waar je even kunt pauzeren bij de herberg, gaan we richting Leek. Onderweg kom je het Vagevuur tegen; een hele mooie plek met een echte pingoruïne. In Leek breng je een bezoek aan landgoed Nienoord. In de historische Borg is het Nationaal rijtuigenmuseum gevestigd maar je kunt ook gewoon even rondwandelen op het terrein. De route gaat verder rond het Leekstermeer en via het haventje van Roderwolde en molen de Woldzigt fiets je verder naar Roden. Je passeert het Scheepstra kabinet dat ingericht is als een oud schooltje met prachtige prenten van Jan Ligthart, de tekenaar van Ot en Sien. Via de melkweg (jawel..) en het prachtig gelegen plaatsje Alteveer kom je weer in Norg terecht.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Drentse Fiets4Daagse

Ontdek al het moois in Drenthe vanaf je pedalen met de Fiets4Daagse. Kies uit een van de acht startplaatsen en ga lekker op pad door het Drentse landschap. Je kunt zelf kiezen of je één dag, meerdere dagen of zelfs alle vier de dagen meefietst. Tijdens dit evenement worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd rondom de routes.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

9331AC, Norg, Drenthe, Nederland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Parkeerplaats centrum

Brinkhofweide
9331AE Noordenveld

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 1107539 | Toegevoegd op 17-6-2019 | Laatst gewijzigd op 8-10-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding