Büronhütte-Grüntensee-fietsroute

Fietsroute 1067988

Aangeboden door:

121 4

Omschrijving

De korte, maar sportieve MTB-tocht brengt je over twee bergen naar de Grüntensee. Langs het boegbeeld van Nesselwang, de parochiekerk St. Andreas, laat je het dalstation van de Alpspitzbahn links liggen en bereik je het schilderachtige dorpsdeel Bayerstetten. Daarna loopt de route kort na het vakantiedorp Reichenbach naar links de Teerstraße op naar de Haslacher Alpe. De steile klim gaat over stukjes door het bos en over weiden naar de Alphütte, waar je al snel de bellen van het jonge vee kunt horen. Aansluitend wacht een kort stukje over grind, voordat je bij de Buronhütte het hoogste punt bereikt. Hier kun je ook een alternatieve route naar de Alpe Blösse volgen. De afdaling is van daaruit steil naar het kleine dorp Hinterreute en over een fietspad via de Grüntensee-rondgang. Langs de oever van het meer fiets je terug naar de Staudamm, waar je nogmaals van het heerlijke uitzicht kunt genieten. Langs een klimbos rijd je verder via Haslach en de Romeinse brug naar Gschwend, voordat het uitzicht op de Alpspitze de aankomst op jouw bestemming aankondigt.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Lindenstraße, 87484, Nesselwang, Beieren, Duitsland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Nesselwang
Lindenstraße
87484 Nesselwang
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 1067988 | Toegevoegd op 10-5-2019 | Laatst gewijzigd op 29-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding