Bierradlweg

Fietsroute 1044248

Aangeboden door:

139 3

Omschrijving

Genieten van bier en fietsen – een smakelijke combinatie. Bezoek de historische steden rond het bierbrouwen in de Passau-regio. De Kloosterbrouwerij Aldersbach met de te bezichtigen brouwerij en legendarische Bräustüberl is de eindbestemming van de 13 kilometer lange fietstocht langs de BierRadlWeg.

Startpunt van de fietstocht is aan de Donauradweg in Vilshofen an der Donau, bij het kenmerk van de BierRadlWege, de bierpoort. Met een bezoek aan de BierKulturKeller met veel informatie over de in Vilshofen geboren uitvinder van het bier, Joseph Groll, begint je de tocht en ervaart je direct van alles over de gelegenheid en het bier. Langs de route door het unieke landschap van het Vilstal loopt de weg naar de mooiste stukjes langs de rivier en zijn er op veel plekken mogelijkheden om even uit te rusten en bij te tanken.

In Aldersbach word je, nadat je de bierpoort gepasseerd bent op de Aretinplatz met de indrukwekkende aanwezigheid van het voormalige cisterciënzerklooster met brouwerij en Mariakerk, begroet. Een bezoek aan de Bräustüberl met Radlermaß en een broodmaaltijd mag je bij deze tocht niet overslaan en geeft je energie voor de terugreis naar Vilshofen of het doorreizen op de Vilstalradweg.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: Beieren

Stap op je fiets of ga lekker wandelen in Beieren en ontdek de indrukwekkende landschappen en levendige steden waar deze regio bekend om staat. Kristalheldere meren, weelderige bossen, oude kastelen met een rijke historie, gezellige stadscentra waar je terecht kunt voor overheerlijke maaltijden en drankjes, je vindt het hier allemaal. Ontspannen is kortom geen enkel probleem in Beieren.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

94474, Vilshofen an der Donau, Beieren, Duitsland
0.00 km
0:00
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Vilshofen an der Donau
94474 Vilshofen an der Donau
Plan route naar startpunt

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Er zijn nog geen ervaringen toegevoegd aan deze route, wees de eerste die zijn ervaring deelt!

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 1044248 | Toegevoegd op 10-4-2019 | Laatst gewijzigd op 7-5-2019

Download de route.nl app

Met al meer dan 1.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding