Denemarken: Deense Oostzeeroute - N8: West-Seeland (Vestsjælland)

Fietsroute 1025978

Aangeboden door:

14973 88

Omschrijving

De 42 km lange route langs de westkust van Seeland kenmerkt zich door slingerende fietspaden door wuivende velden, langs lange zandstranden en door groene bossen. Onderweg fiets je door pittoreske dorpjes met oude huisjes en boerderijen, eeuwenoude kastelen en je ‘eindigt’ bij een architectonisch hoogstandje: de Grote Beltbrug. Hier moet je de fiets even verruilen voor de trein voordat je de Oostzeeroute weer verder kunt fietsen.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deze route wordt aangeboden door: VisitDenmark

Vakantie in Denemarken betekent genieten van de lokale mogelijkheden. Laat de auto staan en verken de omgeving per fiets. Fietsen kun je natuurlijk meenemen van huis of je kunt ze terplekke huren. Vaak zijn er leuke tochten uitgestippeld en hoef je alleen de routebeschrijving te volgen, maar je kunt ook zelf op avontuur en zien waar je uitkomt.

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

4220, Korsør, Seeland, Denemarken
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Er zijn helaas geen locaties in de buurt gevonden.

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

"Veel van het zelfde"

 geplaatst op:

Ik heb zelf de route gefietst. Maar het is veel van het zelfde. Dit geld trouwens voor heel de route op een paar punten na. Om eerlijk te zeggen een saaie route. De route wordt gepromoot als Route van het jaar. maar er zijn vel mooiere routes te vinden. Je fiets langs ongelofelijk veel graanvelden en dat is zeer eentonig. Er zitten wel mooie stukken tussen maar al met al rond uit saai. Het is trouwens een heel gedoe om met de fiets in de trein te gaan. Treinen zijn heel hoog en je moet heel snel handelen om al je spullen in en uit te laden. Ben je alleen dan heb je een probleem.

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 1025978 | Toegevoegd op 26-2-2019 | Laatst gewijzigd op 7-2-2022

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding