Fietsen door de bossen bij Bergeijk

Fietsroute 1013345

Aangeboden door:

1081 69

Omschrijving

De Keizer eten & drinken vormt start- en eindpunt van deze route door de Brabantse bossen. Als eerste fiets je door de bossen van Boswachterij de Kempen. Tussendoor rij je langs akkers en weilanden, regelmatig passeer je een oude langgevelboerderij. Je rijdt hier vlakbij de grens met België en dat merk je: het is hier heerlijk rustig. Tussen de dorpjes Borkel en Schaft steek je de Dommel over, een leuk plekje om even van het prachtige landschap te genieten. Daarna rij je enkele kilometers door het stille Leenderbos met zijn grote heidevelden. De laatste kilometer rij je door de landerijen. In Eersel passeer je nog de vijftiende-eeuwse Sint-Willibrorduskerk.

Foto verdwenen? Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen

Deel deze route met anderen

Routebeschrijving

Natuurpoort Terspegelt (5521RD, Eersel, Brabante Septentrional, Países Bajos)
0.00 km
Toon volledige routebeschrijving

Startpunt

Je kunt waarschijnlijk niet wachten om te starten met je tocht, maar je moet eerst nog naar het startpunt van de route toe. Klik hieronder op de button om je route naar het startpunt te plannen.

Jouw startpunt
Natuurpoort Terspegelt
5521RD Eersel
Plan route naar startpunt

de dieprijt

Postelseweg
5521RD Eersel

Oplaadpunt

Dijk
5521AX Eersel

TIP Bergeijk

Domineestraat
5571EJ Bergeijk
0497 55 85 80
Stuur een mail

Pauzeplaatsen

Hieronder vind je verschillende pauzesuggesties die je tijdens je route kan bezoeken. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat het makkelijk is voor jou om te kiezen.

Pauzeplaatsen

De Keizer eten & drinken

Natuurpoort Terspegelt

Natuurpoort

De Keizer eten & drinken en de naastgelegen Natuurpoort TerSpe...

Meer informatie

Ervaringen

Lees hieronder de ervaringen van anderen. Zo kom je erachter welke score de route heeft gekregen en kun jij beslissen of deze route wat voor je is. Veel plezier!

Arie

op:

"Een verrassend mooie route!"

 geplaatst op:

Een hele verrassende route door mooie bossen, heidegebieden, maar ook mooie dorpen. We wonen in de buurt, maar desondanks hebben we over veel wegen en fietspaden gereden waar we nog niet eerder waren geweest. De opmerking van een eerdere reviewer over slechte fietspaden herkennen we niet. Tussen Luyksgestel en Borkel zijn de fietspaden wel wat smal, waardoor je niet naast elkaar kunt fietsen. Vanaf knooppunt 93 (Dommelen) zijn de knooppunten 1 en 3 momenteel lastig te bereiken vanwege de aanleg van de nieuwe N69. Er is een omleiding via de knooppunten 2, 35, 4 en 3. Vlak voor knooppunt 24 gaat de route via camping De Zwarte Bergen. Deze camping wordt momenteel verbouwd en het was een hele klus om aan de andere kant van de camping een uitgang te vinden. Het is handiger om voor de ingang linksaf te slaan en net na de camping rechts het fietspad op te gaan.

Piet

geplaatst op:

De slechte fietspaden vielen erg mee. Let bij de omleiding naar knooppunt 1 dat je de omleidingsborden volgt en niet de knooppunten.

"Mooie bossen maar wel veel slechte fietspaden"

  op:

Wat vond je van deze fietsroute?

Ook je ervaring delen? of registreer je voor een gratis account.

Deel deze route met anderen

Toon QR Embed deze pagina </>
Fietsroute 1013345 | Toegevoegd op 16-1-2019 | Laatst gewijzigd op 21-4-2022

Download de route.nl app

Met al meer dan 2.500.000 downloads is onze app erg populair. Download de app vandaag nog in een van de stores.


App Store Google Play
Meer informatie en uitleg
App promotie afbeelding