Ga ook eens waar iedereen is geweest!

Met de populairste fiets- en wandelroutes van route.nl ben je verzekerd van een levendige beleving. Vele lotgenoten beoordelen dagelijks de 9 meest bezochte routes op haar merites. Je zult hier dan ook zelden alleen zijn. En dat heeft ook haar charmes. Je bent dan wel weg van de bebouwde wereld, maar je bent niet alleen. Volle terrassen en vriendelijke mensen vallen je ten deel: gezellig!

Laat je vervoeren door de kronkelende vecht, de natuurschoon van Soesterberg en de ontberingen van de Elfstedentocht. Deze laatste route laat je de ontberingen van de schaatsers beleven, alleen dan in wat mildere temperaturen. Als tegenprestatie voor het ontbreken van de vrieskou leg je al fietsend dan wel 257 kilometer af, in plaats van de schamele 200 kilometer die de schaatsers doen. 

Uiteraard bieden we je nog veel meer unieke routes aan op de route.nl. Waar het om gaat is dat we graag bewegen, mooie plekken en de natuur willen bewonderen en beleven. Beweging en verwondering over alles wat je tegenkomt houdt je fit. En dat is precies wat we willen zijn!