Belgisch Limburg pol 1

Zeven keer op rij de beste

Fietsen in Belgisch Limburg is een feestje. Limburg is niet voor niets al 7 keer op rij tot ‘Belgische fietsprovincie van het Jaar’ verkozen. De jury roemde steeds de fraaie landschappen, de vele fietsroutes, de rust ende ruimte én de kwaliteit van de fietspaden. Het knooppuntfietsen werd dan ook uitgevonden in Belgisch-Limburg. Het viel al meerdere malen in de prijzen en wordt intussen wereldwijd gekopieerd. Maar Limburg isen blijft de nummer één. Ontdek het zelf!


Kies jouw fietsdecor

Fietsen in Limburg is genieten van afwisselende landschappen. Van vlakke bossen tot glooiende fruitboomgaarden en de kronkelende Maas. Kies je landschap en kijk snel op de bijbehorende pagina voor jouw favoriete fietsroute.Onderweg stop je natuurlijk geregeld voor een stuk Limburgse vlaai of een Belgisch biertje.Belgisch Limburg pol 2
Belgisch Limburg pol 3

Limburg, dichtbij en gastvrij

Belgisch-Limburg ligt op maar drie uurtjes rijden van Amsterdam, zo ben je snel op je vakantiebestemming. En je wordt hier in de watten gelegd; je gastheer of -vrouw ontvangt je graag hartelijk in een hotel of B&B.In Limburg vind je meer dan 600 van die gastvrije logeeradresjes.