Account ontkoppelen

Account ontkoppelen
Het is mogelijk om je route.nl-account weer los te koppelen van je social media-accounts en verder is het natuurlijk ook mogelijk om je gehele account te verwijderen. Lees hieronder hoe je dat doet.

 Je Facebook- of Google-account ontkoppelen van je bestaande account
Het ontkoppelen van je account dien je te regelen via Facebook of Google. Je doet dat op de volgende manier:

De toestemming verwijderen via Facebook:

  1. Ga naar https://www.facebook.com/ en log in.
  2. Klik rechtsboven in de menubalk op het pijltje naar beneden.
  3. Selecteer de optie ‘Instellingen’.
  4. In de linker menubalk klik je vervolgens op ‘Apps’.
  5. Klik op ‘Alles weergeven’.
  6. Zoek naar de app ‘route.nl’ en beweeg met je cursor over het icoon.
  7. Klik op het kruisje naast de ‘app’.
  8. Klik op ‘Verwijderen’ in de pop-up. Je account is nu ontkoppeld.

 
De toestemming verwijderen via Google:

  1. Log in bij Google.
  2. Ga naar: https://myaccount.google.com/permissions
  3. Klik op ‘route.nl’
  4. Klik op ‘Toegang intrekken’.
  5. Klik op ‘OK’. Je account is nu ontkoppeld.

 
Je complete account verwijderen via route.nl:

  1. Klik rechtsboven op onze website op je naam als je bent ingelogd.
  2. Selecteer vervolgens ‘Instellingen’ in het menu.
  3. Scroll naar ‘Account opzeggen’.
  4. Klik op ‘Verwijder mijn account’.
  5. Er opent nu een pop-up. Typ hierin het woord ‘VERWIJDEREN’ in hoofdletters.
  6. Klik op ‘Ja, verwijder mijn account’.
  7. Je account is nu verwijderd.
tag:FAQ-Account