zondag 13 november 2016

Praktische informatie:
Data: 13 november
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur
Start: Bezoekerscentrum
Kosten: € 5,00 per persoon (excl. entree Park)
Maximaal aantal deelnemers: 16 personen
Reserveren is verplicht

In het dagelijks leven zijn we vaak druk en zit ons hoofd vol gedachten. Voor veel mensen is het moeilijk om in die hectiek in verbinding te blijven met zichzelf en rust te vinden. De natuur biedt een bijna vanzelfsprekende mogelijkheid om die rust te ervaren.

Tijdens deze wandeling helpen we je bovendien om de natuur nu eens anders te beleven. Door je niet alleen kennis mee te geven, maar door je te laten ervaren dat de natuur je helpt om anders tegen het leven en jezelf aan te kijken.


De wandeling wordt geleid door Arno Musch en Jeanette Velthuizen. Arno is natuurgids, opgeleid door het IVN, en trainer mentale weerbaarheid bij de politie. Jeanette is yogadocente, en geeft al ruim tien jaar yogales in Apeldoorn.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur. Af en toe wordt er gestopt om iets te vertellen of om een bewustwordingsoefening te doen. Ook doen we ongeveer halverwege de wandeling wat lichte yoga-oefeningen. Er zullen stukken in stilte worden gelopen.

Wandelroute 530588 - Wandelroute Nationaal Park De Hoge Veluwe
10,31 km

Wandelroute Nationaal Park De Hoge Veluwe

Wandelroute 530588 | Gelderland | Otterlo | 10,31 km

Heuvel op, heuvel af. Ontdek de mooiste landschappen van Nederland op de Veluwe. Laat je inspireren door de natuur en kom helemaal tot rust tijdens deze indrukwekkende wandeling.

Komende evenementen