Ontdek een stukje onbekend Vlaanderen ver weg van de drukte. Vlak over de Nederlandse grens, tussen Gent, Brugge en Breskens, ligt een fietsparadijs met bossen, velden en in het noorden een uniek krekengebied waar het heerlijk wandelen is met een uitgebreid wandelnetwerk. In het Meetjesland kom je helemaal tot rust!

foto1
foto 2

Lekker eropuit in het Meetjesland

Heb je zin gekregen in een tripje naar het Meetjesland? Dan is het fietsboek ‘Het Meetjesland – Niemand die het kent maar je kunt er prachtig fietsen’ echt iets voor jou. Met deze gids bij de hand ontdek je alle verborgen pareltjes en de gezelligste plekjes in dit mooie gebied aan de hand van vier inspirerende fietsverhalen. Verder leer je met deze gids meer over de historie en de gebruiken van het Meetjesland.

Bestel het gratis fietsboek

Ontdek het Meetjesland per fiets

Haal je fiets maar tevoorschijn, want het is tijd om op pad te gaan. Hieronder vind je mooie fietsroutes die je meenemen door het Meetjesland heen. Dit gebied is nu nog redelijk onontdekt, dus wacht niet te lang en verken dit mooie gebied in alle rust. Ga je mee op avontuur?