image


Wandel- en fietsnavigatie app

Genieten van je omgeving zonder je druk te hoeven maken over de route

 In één oog opslag duidelijk  Gesproken instructies (optioneel)  Kaart in rijrichting  Incl. statistieken zoals verbrande calorieën en afstand tot eindpunt.

4,5 van 5

4,5 van de 5

9,1K beoordelingen

App store Google Play

 

De fiets- en wandelroutes passen zich aan, aan jou!

 De route past zich aan!

Wijk je van de oorspronkelijke route af of zoek je de weg ernaartoe? De app past automatisch de route voor je aan zodat jij ongestoord je weg kunt vervolgen.

 
Phone kopie
 Hoe ver is het nog?

Als je navigeert wordt onder in het scherm jouw actuele snelheid, de gemiddelde snelheid, de afgelegde afstand, de afstand tot het eindpunt en het aantal verbruikte calorieën afgebeeld. Deze informatie staat verdeeld over 2 schermpjes en door met je vinger van links naar rechts (of andersom) op de informatie heen en weer te bewegen kies je wat er in beeld staat.

 
Phone kopie
 Hoogtemeters

Als je kiest voor het afbeelden van de hoogtemeters kan je tevens zien waar je ongeveer bent op de route en wat je qua hoogteverschillen nog te wachten staat. Voor het aanzetten van deze functie klik je (als de navigatiemodus aan staat) op het tandwiel onder in het scherm. Onder het kopje “Extra info tijdens navigeren” kies je de optie Hoogteprofiel.

 
Phone kopie
 Route Feedback

Route.nl gebruikers brengen elkaar op de hoogte van de mooiste plekken, missende bewegwijzering en ook gevaarlijke punten (welke wij willen doorgeven aan de desbetreffende gemeenten). Zo worden de tochten nog aangenamer! In de toekomst krijg je als Premium-lid deze meldingen in de kaart te zien en heb je dus de mogelijkheid hierop je route aan te passen!

Klik voor het doen van een melding rechtsonder in het navigatiescherm op het ! (uitroepteken in de tekstballon). Geef vervolgens met 1 druk op de knop je melding naar keuze door.