Het is mogelijk om je route.nl-account weer los te koppelen van je social media-accounts als de nieuwe mogelijkheden je niet bevallen. Lees hieronder hoe je dat doet.

De toestemming verwijderen via Facebook:

1.

Stap 1

Ga naar https://www.facebook.com/ en log in.

2.

Stap 2

Tik rechtsboven in de menubalk op het pijltje naar beneden.
3.

Stap 3

Tik op 'Accountinstellingen'.

4.

Stap 4

In de linker menubalk klik je vervolgens op ‘Apps’.

5.

Stap 5

Tik vervolgens op 'Aangemeld via Facebook'.
6.

Stap 6

Zoek naar de app ‘route.nl’ en tik daarop.
7.

Stap 7

Tik op 'App verwijderen'.

8.

Stap 8

Klik op ‘Verwijderen’ in de pop-up. Je account is nu ontkoppeld.

 

De toestemming verwijderen via Google:

1.

Stap 1

Ga naar https://accounts.google.com/ en log in met je Google-account.

2.

Stap 2

Scroll naar het kopje Inloggen en beveiliging en tik op 'Apps met toegang tot uw account'.
3.

Stap 3

Tik op 'Apps beheren' en vervolgens op het route.nl icoon.
4.

Stap 4

Tik op 'Toegang intrekken'.

5.

Stap 5

Er wordt een nieuw schermpje geopend. Tik op 'OK' om je account definitief ontkoppelen.