De route.nl app is het ideale hulpje tijdens het wandelen en fietsen. Laat je inspireren door meer dan 65.000 fiets- en wandelroutes en trek er lekker op uit. Met de app bij de hand zul je nooit meer verdwalen. De route.nl app is geheel gratis beschikbaar voor je iPhone, Android-telefoon en tablet.

Ruim 525.000 downloads!


Wist je dat de route.nl app 

veel handige functies heeft?

Handige functies

Offline wandel- en fietsroutes

Soms kom je op plekken met weinig bereik. Geen paniek, daar is een oplossing voor!
1. download offline fietsroutes Open de route die je offline wil gebruiken en klik in de detailpagina op het icoon.
2. download ook offline wandelroutes Download de route.
3. vind al je gedownloade fiets- en wandelroutes terug Je kan nu zonder internet de route gebruiken.

Fiets & wandelnavigatie op zak

In- en uitzoomen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Raak nooit meer de weg kwijt met de geïntegreerde GPS bepaling. Zo weet je altijd waar je bent.

Met de geïntegreerde kompasfunctionaliteit was navigeren nog nooit zo eenvoudig. Klik een 2e keer op het GPS-icoon en de kaart draait met je mee. De pijl geeft aan in welke richting je rijdt. Handig hè!

Vind de leukste wandel- en fietsroutes

Met maar liefst 65.000 fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland is route.nl een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zoek snel en eenvoudig de routes waar jij van houdt met de filter.

De leukste tips voor onderweg

Bij veel routes geven we tips van de leukste bezienswaardigheden en gezelligste terrassen die je niet mag missen. Tik op een bezienswaardigheid voor meer informatie.


Ontdek alle tips

Download de gratis
route.nl app

Zoek in de App store of Google Play op 'route.nl', dan komt de App van route.nl direct naar voren. Deze is gratis te downloaden. Heb je een QR-scanner op je smartphone, dan is het ook mogelijk om de code hieronder te scannen. Nadat de code gescand is, word je meteen doorgestuurd naar de downloadpagina in de App store of naar Google Play. 


Download App QR-code

Of ga direct naar:

 App store  Google Play