image


Gratis wandel- en fietsroutes app!

150.000 routes in je broekzak

Vind snel de mooiste routes in de buurt  Plan gemakkelijk zelf routes in de app  Gesproken wandel- en fietsnavigatie (iOS & Android) Al ruim 1.300.000 downloads!

App store Google Play

Meer informatie


Wist je dat de route.nl app
veel handige functies heeft?

zoals routenavigatie met gesproken instructies. Nieuwsgierig? Bekijk promotie video
Handige functies

Offline wandel- en fietsroutes

Soms kom je op plekken met weinig bereik. Geen paniek, daar is een oplossing voor!
1. download offline fietsroutes Open de route die je offline wil gebruiken en klik in de detailpagina op het icoon.
2. download ook offline wandelroutes Download de route.
3. vind al je gedownloade fiets- en wandelroutes terug Je kan nu zonder internet de route gebruiken.

Fiets- en wandelnavigatie op zak

In- en uitzoomen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Raak nooit meer de weg kwijt met de geïntegreerde GPS bepaling. Zo weet je altijd waar je bent. Met de geïntegreerde kompasfunctionaliteit was navigeren nog nooit zo eenvoudig.

Klik een 2e keer op het GPS-icoon en de kaart draait met je mee. De pijl geeft aan in welke richting je rijdt. Handig hè!

Vind de leukste wandel- en fietsroutes

Met maar liefst 150.000 fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland is route.nl een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zoek snel en eenvoudig de routes waar jij van houdt met de filter.

De leukste tips voor onderweg

Bij veel routes geven we tips van de leukste bezienswaardigheden en gezelligste terrassen die je niet mag missen. Tik op een bezienswaardigheid voor meer informatie.


Ontdek alle tips


Instructievideo's voor route.nl app

1.

Installeer route.nl app

De kans is groot dat je de route.nl app al op je smartphone hebt staan. Mocht je dit handige hulpmiddeltje nog niet op je telefoon hebben gezet, dan is het nu het moment om dat wel te doen. Je vindt de app terug in de App Store voor iPhones en in de Google Play Store voor Android-smartphones. Je kunt de app gratis downloaden. Bekijk video.

2.

Zoek een route

In de route.nl app vind je de mooiste wandel- en fietsroutes in Nederland, maar ook over de grenzen heen. Zoek op afstand, provincie, plaatsnaam of zoek gemakkelijk naar routes in de buurt van de plek waar jij je op dat moment bevindt en vind een route die perfect is voor jou. Bekijk video.
3.

Routenavigatie

Je kunt de routenavigatie activeren door op een route te klikken en dan te klikken op ‘toon kaart’. Vervolgens klik je op de roze button met ‘Start navigatie’. Daarna vul je de gegevens in van je Apple- of Google Playstore-account. Vanaf dan kun je een maand gratis gebruikmaken van de vernieuwde functie. Bekijk video.

Download de gratis

route.nl app

Zoek in de App Store of Google Play op 'route.nl', dan komt de App van route.nl direct naar voren. Deze is gratis te downloaden. Heb je een QR-scanner op je smartphone, dan is het ook mogelijk om de code hieronder te scannen. Nadat de code gescand is, word je meteen doorgestuurd naar de downloadpagina in de App store of naar Google Play. Bekijk demonstratiefilm 'Installeer de route.nl app op je telefoon'.

Download App QR-code

Of ga direct naar:

App store Google Play