Route.nl app wordt Routiq

De app van route.nl wordt internationaal en gaat vanaf November verder onder naam Routiq. De website route.nl blijft voor jou gewoon beschikbaar. 

Lees meer 

image


Wandel- en fietsroutes app

2.000.000 routes in je broekzak

Maak gemakkelijk zelf routes in de app  Vind de mooiste routes in de buurt  Navigeer wandel- en fietsroutes met gesproken instructies Al ruim 2.500.000 downloads!

4,5 van 5

4,5 van de 5

9,1K beoordelingen

App store Google Play

 
Phone kopie
 Maak een Route

Plan zelf een route vanaf je huisadres via knooppunten en zelfgemaakte (tussen)punten. Klik op het routeplanner symbool en start een route door een knooppunt in te drukken of met je vinger een eigen waypoint op de kaart te zetten. Vervolgens kan je knooppunten of eigen waypoints toevoegen. Als Premium-lid mag je onbeperkt routes opslaan.

 
Phone kopie
 Vind een Route

Er staan meer dan 100.000 fiets- en wandelroutes in de app waaruit je kan kiezen op basis van jouw favoriete afstand, geselecteerd per provincie en per land (Nederland, Duitsland, België en Denemarken). Uiteraard kan je ook kiezen uit fiets- en wandelroute bij jou in de buurt. Heb je een leuke route gevonden? Markeer ‘m dan als favoriet en vind de route op die manier gemakkelijk terug.

 
Phone kopie
 Navigeer de Route

Heb je een route gevonden of gemaakt? Druk op Start Navigatie en ervaar het plezier van de 3D weergave en gesproken route-instructies. De app laat nu tevens de afstand tot het eindpunt zien, verbrande calorieën en veel meer.

Meer over Navigeren

 
Phone kopie
 Premium

Er is immers meer te ontdekken, wanneer je minder op de route hoeft te letten

Premium bestaat uit o.a.: Wandel- & Fietsnavigatie, Onbeperkt routes opslaan, Advertentievrij, Eigen routes delen met vrienden en familie, Navigeren ook wanneer je even geen internet hebt.

Voor slechts € 9,99 per jaar 

Meer over Premium

Download gratis de app

Zoek in de App Store of Google Play op 'route.nl' of scan de QR-code hieronder.

Download App QR-code

Of ga direct naar:

App store Google Play