Route.nl bestaat sinds 2012 en trekt maandelijks 500.000 unieke bezoekers. Deze bezoekers blijven gemiddeld zo'n acht minuten rondkijken en zijn goed voor gemiddeld 9 pageviews.

Inmiddels zijn er meer dan 450.000 applicaties gedownload met 75% actieve gebruikers en zijn er 250.000 magazines verspreid onder fietsend en wandelend Nederland. Dit zijn hoge aantallen, vooral te danken aan het hoge 'verslavende' gehalte dat de website schijnt te hebben op de bezoekers met de al meer dan 50.000 mooie wandel- en fietsroutes.

Wil je adverteren op route.nl? Heel slim, want op die manier bereik je een geselecteerde, koopkrachtige en recreatieve doelgroep. Deze doelgroep bestaat uit actieve 50 plus levensgenieters die buitenleven waarderen en erg genieten van de omgeving en afstapmomenten onderweg. Zij zijn avontuurlijk en genieten van rust, stilte en bijzondere plekjes. Ze hebben de tijd en energie om fietstochten te maken en hebben geld te besteden. Maar ook gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar die op zoek zijn naar een gezellige weekendbesteding voor het hele gezin behoren tot onze doelgroep. De leuke, korte routes, niet te ver van huis, met informatie over waar echt iets leuks te zien of te beleven is en met de beste plekken waar je appelsap en een ijskoude rosé kunt nuttigen en die eindigt bij een pannenkoekenhuis of een andere eetgelegenheid zijn de plekken waar zij naar zoeken.

Route.nl is constant op zoek naar uitbreidingen om zo de website en de bijbehorende platformen te verbeteren.

Lijkt het je wat om je onderneming op de verschillende platformen te zien? Meld je dan nu aan en wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn, zowel op www.route.nl als in de magazine(s), de app en de nieuwsbrieven.


Aanmelden

Vul het contactformulier in zodat wij je kunnen vertellen wat de mogelijkheden.

Neem contact op met ons